Violeta Tomić v javnosti zavpila od bolečine, pomagal ni nihče

Foto: Mediaspeed/Katja Kodba
Foto: Mediaspeed/Katja Kodba
Poslanka Levice je delila neprijetno izkušnjo.
Oglej si celoten članek

Če ste mislili, da smo Slovenci sočloveku takoj pripravljeni priskočiti na pomoč, se motite. To je na lastni koži spoznala tudi poslanka Levice Violeta Tomić, ki je s svojimi sledilci delila neprijetno izkušnjo. 

Med sprehodom po Tivoliju je namreč padla. Njena psička se je prestrašila čistilnega avtomobila in jo potegnila po stopnicah. "Res sem grdo padla in zelo glasno sem zavpila od bolečine. Nekaj časa sem ležala tako in glasno stokala, saj nisem vedela, če se bom sploh lahko pobrala, ali sem si mogoče zlomila kolk ali ramo. Kar želim deliti z vami je, da me je presenetilo, ker se NIHČE ni ustavil, da bi me vprašal, kaj se je zgodilo in če potrebujem pomoč?" je zapisala Tomić in dodala: "Česa takšnega še nisem doživela, saj ljudje (in ni bilo malo mimoidočih!) ponavadi vedno odreagirajo, vsaj radovedno, če že ne solidarno. Sprašujem se, kaj se je zgodilo z nami v zadnjih dveh letih, da smo postali tako otopeli, tako nezainteresirani za sočloveka? Jaz sem se k sreči s težavo sama postavila pokonci in odkrevsala domov, a bolj kot rane me boli to grenko spoznanje, da se je nekaj nepopravljivo premaknilo v ljudeh."

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 40

  • 16:02 30. Marec 2022.

    Kaj pa ima ona v javnosti zavpiti, a ni že dovolj, da vpije v parlamentu

  • 05:55 23. Marec 2022.

    Tivoli je v Ljubljani. Tam je pa ljudi bolj malo. Še županu ne bi mogel reči človek.

  • 04:15 23. Marec 2022.

    Ne čudite se takšnim reakcijam soljudi, vsak dan vsepovsod so vidne, ko greš v trgovino, ko se podražijo osnovna živila, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.