Magazin > VIP
41587 ogledov

Violeta Tomić v javnosti zavpila od bolečine, pomagal ni nihče

Violeta Tomič Mediaspeed/Katja Kodba
Poslanka Levice je delila neprijetno izkušnjo.

Če ste mislili, da smo Slovenci sočloveku takoj pripravljeni priskočiti na pomoč, se motite. To je na lastni koži spoznala tudi poslanka Levice Violeta Tomić, ki je s svojimi sledilci delila neprijetno izkušnjo. 

Med sprehodom po Tivoliju je namreč padla. Njena psička se je prestrašila čistilnega avtomobila in jo potegnila po stopnicah. "Res sem grdo padla in zelo glasno sem zavpila od bolečine. Nekaj časa sem ležala tako in glasno stokala, saj nisem vedela, če se bom sploh lahko pobrala, ali sem si mogoče zlomila kolk ali ramo. Kar želim deliti z vami je, da me je presenetilo, ker se NIHČE ni ustavil, da bi me vprašal, kaj se je zgodilo in če potrebujem pomoč?" je zapisala Tomić in dodala: "Česa takšnega še nisem doživela, saj ljudje (in ni bilo malo mimoidočih!) ponavadi vedno odreagirajo, vsaj radovedno, če že ne solidarno. Sprašujem se, kaj se je zgodilo z nami v zadnjih dveh letih, da smo postali tako otopeli, tako nezainteresirani za sočloveka? Jaz sem se k sreči s težavo sama postavila pokonci in odkrevsala domov, a bolj kot rane me boli to grenko spoznanje, da se je nekaj nepopravljivo premaknilo v ljudeh."

 

Komentarjev 40
  • Dusan12 16:02 30.marec 2022.

    Kaj pa ima ona v javnosti zavpiti, a ni že dovolj, da vpije v parlamentu

  • janez582 05:55 23.marec 2022.

    Tivoli je v Ljubljani. Tam je pa ljudi bolj malo. Še županu ne bi mogel reči človek.

  • zvestsebi 04:15 23.marec 2022.

    Ne čudite se takšnim reakcijam soljudi, vsak dan vsepovsod so vidne, ko greš v trgovino, ko se podražijo osnovna živila, gorivo, pri zdravniku, v službi.... samo da bo zame, da se jaz prerinem na boljše in višje delovno mesto, da ...prikaži več bomo mi imeli olje, moko, gorivo, da bom jaz in moji lahko delali in se okoristili z dobrimi službami in posli, ki so vezani za državni proračun, da se bodo nam, ki smo več vredna rasa dvigovali osebni dohodki, koga briga za tiste, ki pošteno delajo. Vam je znano?