Vipovci preškrti za Žur z razlogom?

Foto: Klemen Štular
Foto: Klemen Štular
Medtem ko so mladi pred tednom dni na Žuru z razlogom za vstopnino z namenom odšteli en evro, je bila vstopnina za VIP-goste desetkrat večja.
Oglej si celoten članek

Za Žur z razlogom in zabavo z Umekom v Tivoliju, ki ga je pred tednom dni, 25. avgusta, organiziral Simobil, je bilo letos treba plačati vstopnino z namenom, in sicer en evro. Zbrani denar je šel v dobrodelne namene, toda vstopnina za vse le ni bila enaka.

Kot nam je zaupala ena od očividk, naj bi VIP-gostje zanjo odšteli desetkrat več, kar jih je, po njenih besedah, kar nekaj odvrnilo od zabave. "Prostor za goste na Žuru z razlogom je namenjen našim poslovnim strankam in povabljenim gostom, ki se vsako leto radi odzovejo dogodku, saj je glavni namen zbiranje sredstev za projekte, ki pokrivajo področje mladih," je pojasnila Maja Ilec iz Simobila in potrdila, da je bila vstopnina za vipovce deset evrov.

Kot so nam še pojasnili na Simobilu, je glavni namen Žura z razlogom zbiranje sredstev za projekte, ki pokrivajo področje mladih. Letos so prejemnika sredstev, projekt Služba me-ne išče, mladi prvič izglasovali sami, Žur pa je prinesel 26.336 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 13:01 6. September 2012.

    Se to sem pozabil, na VIP-u je bila celotna pijaca (Whiskeyi, Vodka...) ter hrana BREZPLACNA. Kar pomeni, tudi ce si …

  • 12:54 6. September 2012.

    Ni cisto tako. Pod prvic, celotna prireditev je dobrodelna.<br />Pod drugic, je zurnal NAROBE napisal da je slo na VIP-u …

  • 09:47 4. September 2012.

    Sam tale Simobil ima res čudne poteze, jaz ne vem kdo jim fura tale marketing in kdo o0dloča o takšnih …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.