Magazin > Film & Glasba & TV
44 ogledov

Vipovci preškrti za Žur z razlogom?

V Tivoliju žurali z razlogom Klemen Štular
Medtem ko so mladi pred tednom dni na Žuru z razlogom za vstopnino z namenom odšteli en evro, je bila vstopnina za VIP-goste desetkrat večja.

Za Žur z razlogom in zabavo z Umekom v Tivoliju, ki ga je pred tednom dni, 25. avgusta, organiziral Simobil, je bilo letos treba plačati vstopnino z namenom, in sicer en evro. Zbrani denar je šel v dobrodelne namene, toda vstopnina za vse le ni bila enaka.

Kot nam je zaupala ena od očividk, naj bi VIP-gostje zanjo odšteli desetkrat več, kar jih je, po njenih besedah, kar nekaj odvrnilo od zabave. "Prostor za goste na Žuru z razlogom je namenjen našim poslovnim strankam in povabljenim gostom, ki se vsako leto radi odzovejo dogodku, saj je glavni namen zbiranje sredstev za projekte, ki pokrivajo področje mladih," je pojasnila Maja Ilec iz Simobila in potrdila, da je bila vstopnina za vipovce deset evrov.

Kot so nam še pojasnili na Simobilu, je glavni namen Žura z razlogom zbiranje sredstev za projekte, ki pokrivajo področje mladih. Letos so prejemnika sredstev, projekt Služba me-ne išče, mladi prvič izglasovali sami, Žur pa je prinesel 26.336 evrov.

Komentarjev 3
  • am500803 13:01 06.september 2012.

    Se to sem pozabil, na VIP-u je bila celotna pijaca (Whiskeyi, Vodka...) ter hrana BREZPLACNA. Kar pomeni, tudi ce si doniral, si spil in pojedel mnogo vec za ta denar.Simobil ima vsako leto tako in se tudi govori med ...prikaži več ljudmi da je eden boljsih VIP-ov.

  • am500803 12:54 06.september 2012.

    Ni cisto tako. Pod prvic, celotna prireditev je dobrodelna.Pod drugic, je zurnal NAROBE napisal da je slo na VIP-u za vstopnino.Vstopnine na VIP-u ni bilo, bilo je pa potrebno donirati. Kratica VIP pomeni tocno doloceno stvar, in ce ...prikaži več le-ti ne premorejo pripomoci nekaj k samemu cilju dogodka naj ostanejo doma.Prav tako je bilo jasno napisano ze pred zacetkom dogodka, kaksna so pravila.Zal je v nasi Sloveniji vse prevec samooklicanih VIP oseb, pri kateri pravzaprav nihce ne ve, zakaj ima tak status, so pa eni in isti na vseh moznih prireditvah, se posebej,kjer je kaj brezplacno.10 EUR za tako stvar je premalo. morali bi donirati 100EUR. Pa da se vidi,kdo je kdo v Sloveniji.Podobno je z drugimi dobrodelnimi dogodki, kjer Slovenska smetana polna denarja pride z mocno predragimi avtomobili, in jim je tezko donirati 10EUR (npr rotary klub, licitacije ipd)

  • Lapanka 09:47 04.september 2012.

    Sam tale Simobil ima res čudne poteze, jaz ne vem kdo jim fura tale marketing in kdo o0dloča o takšnih butastih potezah. Kakšni nesmisli. Kar se pa te zabave tiče, pa mislim, da je skrajno neresno s strani Simobila da ...prikaži več prireja takšne zabave za zbiranje nekih prostovolnih prispevkov in zato naredijo zabavo v središču mesta, v parku in potem vse kar pride ven je kup pijanih zmešanih ljudi, ki jih vozijo na urgenco in pa posvinjan park Tivoli. Takšne reči bi se lahko šli tudi na drugačen način!