Voditeljica POP TV v veselem pričakovanju

Foto: Mediaspeed.net
Foto: Mediaspeed.net
Maja Sodja je noseča.
Oglej si celoten članek

Voditeljica in novinarka na POP TV, Maja Sodja, je za naš portal potrdila, da je v veselem pričakovanju. "Lahko potrdim, da sem noseča. Počutje je odlično, tako da sem v polnih pripravah za četrtkovo arbitražo, o kateri bom poročala iz Haaga,“ je sporočila 36-letnica, ki je že v četrtem mesecu nosečnosti.

Za revijo Nova pa je povedala, da se zelo veseli njej še "nepoznanega obdobja" in da je prijateljicam hvaležna za nasvete. Maja otroka pričakuje s fotografom Damjanom Žibertom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 10:20 27. Junij 2017.

    Kaj ne poveste !<br />A noseča, da je ?<br />To pa res nismo vedeli !

  • 09:41 27. Junij 2017.

    Zoprna....neki časa bo mir pred njo.

  • 09:03 27. Junij 2017.

    Nobenega, samo morajo zakamuflirat vse zadeve, ki so jih oziroma jih poskušajo pomesti pod preprogo... Od sramotnega življenja in delinkventnosti …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.