Magazin > VIP
1901 ogledov

Voditeljica POP TV v veselem pričakovanju

maja sodja Mediaspeed.net
Maja Sodja je noseča.

Voditeljica in novinarka na POP TV, Maja Sodja, je za naš portal potrdila, da je v veselem pričakovanju. "Lahko potrdim, da sem noseča. Počutje je odlično, tako da sem v polnih pripravah za četrtkovo arbitražo, o kateri bom poročala iz Haaga,“ je sporočila 36-letnica, ki je že v četrtem mesecu nosečnosti.

Za revijo Nova pa je povedala, da se zelo veseli njej še "nepoznanega obdobja" in da je prijateljicam hvaležna za nasvete. Maja otroka pričakuje s fotografom Damjanom Žibertom.

Komentarjev 4
  • Papaja Popi 10:20 27.junij 2017.

    Kaj ne poveste !A noseča, da je ?To pa res nismo vedeli !

  • krtmen1 09:41 27.junij 2017.

    Zoprna....neki časa bo mir pred njo.

  • Johnny13a 09:03 27.junij 2017.

    Nobenega, samo morajo zakamuflirat vse zadeve, ki so jih oziroma jih poskušajo pomesti pod preprogo... Od sramotnega življenja in delinkventnosti "slavnega igralca", pa do afer vlade, ipd... Ker vladni denar za oglaševanje in samocenzura delujeta... In ...prikaži več potem morajo vseeno naplesti 10 člankov in začnejo s tem "Novinarka je doživela svojo največjo srečo v postelji (video)" in potem klikneš in vidš, da ji je pes skočil na posteljo... Pa članki o mireli, ki še ni dobila menstruacije, pa kmal bodo še članki o urednikih zurnala, ki so mislil, da so dobil menstruacijo, pa je bila samo zastrupitev s hrano...