Will Smith v solzah med javnim priznanjem ženi

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Igralec je priznal, da je ženo pustil na cedilu.
Oglej si celoten članek

Jada Pinkett Smith skupaj s hčerko in mamo že nekaj časa vodi pogovorno oddajo Red Table Talk (Pogovori ob rdeči mizi op. a.), katere posebnost je, da jo predvajajo na Facebooku. V eni izmed nedavnih oddaj je Jada gostila svojega soproga, igralca Willa Smitha.

Will je v čustvenem pogovoru z ženo, hčerko in taščo ob vprašanju, ali se je ženi kdaj izneveril in če bi se lahko v kakšni situaciji bolje izkazal, iskreno zajokal. "Bilo je obdobje, ko se je mama, Jada, vsako jutro zbudila in jokala. To je trajalo 45 dni, saj sem vodil dnevnik," je izdal, Jada pa je dodala, da je očitno nekaj dni izostal. "Mislim, da mi je bilo takrat v zakonu najtežje. Počutil sem se nemočnega," je še povedal Will.

Magazin Jada Pinkett Smith šokirala z osebno izpovedjo

Jada je v svoji oddaji sicer gostila tudi Willowo bivšo soprogo Sheree Zampino, ki jo je igralec zapustil zaradi Jade. Sheree ji je zaupala, da je bilo takrat, ko se je trudila obdržati družino skupaj, eno najtežjih obdobij v njenem življenju, Jada pa se ji je opravičila, da če bi takrat vedela, kaj pomeni družina, ne bi nikoli posegla vmes. 

Foto: FameFlynet Will Smith in Jada Pinkett-Smith

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.