Magazin > VIP
2139 ogledov

Jada Pinkett Smith šokirala z osebno izpovedjo

jada pinkett smith
Igralka Jada Pinkett Smith o svoji največji izgubi.

Igralka Jada Pinkett Smith, žena zvezdnika Willa Smitha, je v svoji pogovorni oddaji Red Table Talk, ki se predvaja po Facebooku, spregovorila o svoji največji izgubi. "Ko so me producenti vprašali, kaj je bila moja največja izguba, sem rekla: Moj jaz. Grozno je, ko spoznaš, da si izgubil stik s sabo. /.../ Bila sem posušena, zvita v klobčič in tik pred smrtjo,“ je Jada razkrila pred svojo materjo Adrienne in hčerko Willow.

Zvezdnica je razložila, da jo je negativnost prevzela zaradi stresa. Bila je mama, žena, mačeha in ženska, ki se trudi za svojo kariero in javni imidž. Pravi, da je bilo njeno življenje v zadnjih 20 letih je sam boj. "Da sem se zaradi otrok odpovedala karieri, tudi to je bil boj,“ je še dodala.

Willow se je materi zahvalila za požrtvovalnost, nakar ji je Jada odgovorila, da ničesar ne bi spremenila in da ji ni žal, saj ljubi svojo družino. "Ne razumi me napačno. Le izgubila sem se na poti.“ Igralka se je iz depresije rešila, ko se je vprašala, kaj jo osrečuje. "Pojma nisem imela. Še obleči se nisem znala, pa je bila moda moja velika strast,“ je povedala Jada, ki sočustvuje z ženskami, ki so se znašle v podobni situaciji kot ona in se tolažijo z alkoholom in zdravili.

Jada se je v tem pogovoru dotaknila tudi smrti Tupaca Shakurja, s katerim je skupaj hodila v umetniško šolo. Pred njegovo smrtjo sta se sprla in dalj časa drug z drugim nista govorila. "Njegova smrt me je naučila lekcije. Ne dovoli, da prepir uniči tvoj odnos z osebami, ki jih imaš rad.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.