Magazin > VIP
11066 ogledov

Will Smith v solzah med javnim priznanjem ženi

Will Smith Facebook
Igralec je priznal, da je ženo pustil na cedilu.

Jada Pinkett Smith skupaj s hčerko in mamo že nekaj časa vodi pogovorno oddajo Red Table Talk (Pogovori ob rdeči mizi op. a.), katere posebnost je, da jo predvajajo na Facebooku. V eni izmed nedavnih oddaj je Jada gostila svojega soproga, igralca Willa Smitha.

Will je v čustvenem pogovoru z ženo, hčerko in taščo ob vprašanju, ali se je ženi kdaj izneveril in če bi se lahko v kakšni situaciji bolje izkazal, iskreno zajokal. "Bilo je obdobje, ko se je mama, Jada, vsako jutro zbudila in jokala. To je trajalo 45 dni, saj sem vodil dnevnik," je izdal, Jada pa je dodala, da je očitno nekaj dni izostal. "Mislim, da mi je bilo takrat v zakonu najtežje. Počutil sem se nemočnega," je še povedal Will.

jada pinkett smith Magazin Jada Pinkett Smith šokirala z osebno izpovedjo

Jada je v svoji oddaji sicer gostila tudi Willowo bivšo soprogo Sheree Zampino, ki jo je igralec zapustil zaradi Jade. Sheree ji je zaupala, da je bilo takrat, ko se je trudila obdržati družino skupaj, eno najtežjih obdobij v njenem življenju, Jada pa se ji je opravičila, da če bi takrat vedela, kaj pomeni družina, ne bi nikoli posegla vmes. 

Will Smith in Jada Pinkett-Smith | Avtor: FameFlynet FameFlynet

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.