Magazin > VIP
457 ogledov

Je uničila slavni hollywoodski zakon?

Margot Robbie FameFlynet
Will Smith in Jada Pinkett naj bi že več mesecev živela ločeno. Govorice o Willovem neprimernem obnašanju zakonu ne bodo pomagale ...

Je blond, seksi, mlada … Margot Robbie naj bi bila razlog, da v zakonu Willa Smitha močno škripa. 23-lepotica je v filmu Focus Smithova soigralka, na neki zabavi v New Orleansu pa naj bi se vedla, kot bi igralca zelo dobro poznala tudi zasebno.

Will in Margot, tako poročajo ameriški mediji, naj bi se napol gola fotografirala v neki kabini za fotografiranje. "Dvignila je majico, on pa jo je stisnil k svojim golim prsim,“ trdi priča. Po vročem snemanju pa naj bi Willa zapekla vest in asistentki je naročil, naj fotografije odstrani. Toda ta svojega dela ni dobro opravila; fotografije naj bi pristale v rokah tabloida.

"Ni se vedel kot poročen moški. Ko sta se skrila za zaveso, sta strasti pustila prosto pot. Hihitala sta se kot dva zaljubljenca,“ dodaja vir.

Kako bo govorice razložil ženi?

Priča je izdala še, da je Will točno vedel, kaj počne. "Prišel je s snemanja. Ni bil opit.“ Smith je bil nad svojo mlado soigralko takoj očaran. Še preden se je začelo delo, jo je v javnosti večkrat pohvalil. "Že med avdicijami smo začutili, da je med nama posebna kemija. Zelo se bova zabavala,“ je izjavil zvezdnik, ki naj bi že dlje živel ločeno od družine. Te govorice bodo v krsto njegovega zakona verjetno zabile še zadnji žebelj ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.