Magazin > VIP
89 ogledov

Kaj so bile vloge zvezdnikov pred svetovno slavo?

Samuel L. Jackson Youtube
Nekateri od danes največjih svetovnih hollywoodskih zvezdnikov so svoje igralske kariere začeli z malimi vlogami v neopaženih projektih.

Bili so na robu in se borili za vsako sekundo na televizijskih zaslonih. Delali so vse. Samuel L. Jackson je igral v gledališču, Johnny Depp je sanjal, da bo postal rock zvezdnik, mnogi drugi so delali vse drugo, kar počnejo danes.

Jennifer Lawrence

Pred filmsko kariero je snemala reklame in delala kot fotomodel. S 14. leti je osvojila nagrado Screen Actors Guild card za vlogo v MTV promocijskem videu "My Super Sweet 16". Istega leta se je pojavila v reklami za Burger King.



Bradley Cooper

TV premiero je doživel v drugi sezoni serije Seks v mestu. Od vseh deklet v lokalu je Bradleyjev lik izbral Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), jo odpeljal v avto, kjer sta se na hitro pomečkala, a ga je ona kasneje "nogirala."

Brad Pitt

Njegova kariera se je začela vzpenjati po vlogi v filmskem hitu Thelma in Louise, pred tem pa se je pojavil v filmih Hunk in Less Than Zero v katerih sploh ni bil podpisan. V osemdesetih letih se je pojavil v nekaj reklamah, vključno za čips Pringles.

Jennifer Aniston

Njena prva vloga je bila v uspešni seriji Prijatelji, njeno prvo pojavljanje na televiziji pa v seriji Molloy, ki je štela vsega sedem nadaljevanj. V isti seriji se je pojavil tudi Mayim Bialik iz Teorije velikega poka.

Will Smith



Smith je pri 16 letih želel postati raper. Takrat se je družil s prijateljem DJ Jazzy Jeffom, tako je nastal duet DJ Jazzy Jeff & Fresh Prince. Leta 1988 sta prejela celo nagrado Grammy. Po težavah z davčno upravo je Smith izgubil veliko denarja. Uspešen je postal v seriji Princ z Bel Aira leta 1980, to pa je bil povod za filmsko kariero in denarno bogastvo.

Leonardo DiCaprio

V intervjuju leta 1998 za revijo People je DiCaprio razkril, da je kariero začel v TV reklamah. Ena od večjih je bila za Matchbox, ko je imel 14 let in za žvečilke Bubble Yum.

Mila Kunis

Mila Kunis je imela zgolj 14 let, ko se je prijavila na avdicijo za vlogo v seriji Nora sedemdeseta. Sprejeta je bila kljub temu, da so iskali dekleta stara 18 let. Štiri leta prej je posnela svojo prvo reklamo, za Glitter Hair Barbie. Kmalu zatem se je pojavila v reklami za izdelke podjetja Lisa Frank.

Johnny Depp

Johnny Depp se je preselil v Los Angeles, ker je želel postati glasbenik. V igralskih vodah je pristal potem, ko ga je njegova tedanja žena prav tako igralka, spoznala z Nicolasom Cageom. Deppova prva vloga je bila v grozljivski Wesa Cravena Mora v ulici Brestov. Igralski debi je imel sicer pri petih letih v filmu, ki ga je režiral njegov oče.

Samuel L. Jackson

Z igranjem je začel že, ko je obiskoval univerzo. Začel je v gledališču, filmsko kariero pa je začel graditi z vlogo v filmu Together for Days. Prvo bolj opaženo vlogo je imel v kratkem filmu The Displaced Person.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.