Magazin > VIP
63 ogledov

Caitlyn Jenner bo kmalu postala mati!

caitlyn jenner Profimedias
Caitlyn Jenner, ki se je nedavno transformirala v žensko, je pojasnila, da bo v prihajajočem letu postala mati.

Caitlyn Jenner, 66-letna zvezdnica resničnostnega šova Keeping up with the Kardashians, bo kmalu postala mati. Po poročanju tujega spletnega medija RadarOnline, je prijatelje namreč nedavno šokirala z novico, da ima v letu 2016 namen posvojiti otroka. Neimenovani vir je za omenjeni medij povedal: "Prihajajoče leto vidi kot povsem nov začetek in katera bi bila boljša pot kot osnovanje nove družine?"

"Ima veliko ljubezni, ki jo lahko posreduje naprej"

Pri tem naj bi po poročanju RadarOnline v to vlogo stopila povsem brez negotovosti. "Caitlyn vztraja, da je popolnoma prepričana v to, ne glede na to, ali je samska ali ne. Pogreša vzgajanje otrok in pravi, da ima veliko ljubezni, ki jo lahko preda naprej. Na žalost je to delikaten proces, a trenutno se posvetuje s strokovnjaki, da vidi, kaj je potrebno narediti za zagon stvari," je za omenjeni medij povedal neimenovani vir blizu 66-letnice.

Prejemnica častnega naziva Ženska leta

Caitlyn Jenner je s strani revije Glamour v New Yorku, v letošnjem novembru, sicer prejela častni naziv Ženska leta. To je vznemirilo Jamesa Smitha, moža ubite policistke Moire Smith, ki je dotično (posmrtno) nagrado prejela leta 2001, zaradi poguma, ki ga je  izkazala pri reševanju med terorističnim napadom 11. septembra. Mož ubite policistke je tako 14 let kasneje reviji Glamour vrnil njeno posmrtno nagrado.

Tiskovni predstavnik revije pa je za New York Post takrat pojasnil: "Glamourjeva nagrada za Žensko leta prepoznava ženske z raznovrstnimi ozadji in izkušnjami."

 

 

 

Komentarjev 1
  • marabunta 13:18 28.december 2015.

    svet je šel res v k.....,