Magazin > VIP
54 ogledov

Mož pokojne policistke vrnil nagrado zaradi Caitlyn

caitlyn jenner Profimedias
Mož policistke, ubite 11. septembra, je vrnil posmrtno nagrado za Žensko leta, ki jo je njegova žena prejela leta 2001. Revija Glamour je namreč to čast 14 let kasneje namenila razvpiti Caitlyn Jenner, kar je povsem vznemirilo Jamesa Smitha ...

"Je to najboljše, kar lahko storite?“

Revija Glamour je Moiro Smith, ki je umrla pri svojih 38-letih, ko je 11. septembra hitela reševat življenja v južni WTC-jev stolp, takrat izbrala za žensko leta. A odločitev omenjene revije, da nagrado 14 let kasneje nato podeli še Caitlyn Jenner, je vznemirila vdovca Smithove, ki je nagrado svoje žene nato vrnil reviji. 

"V času, ko se ženske borijo v vojaških vrstah in umirajo za našo državo, ko se pogumne zdravnice borijo s smrtnimi boleznimi, ko ženske policistke in gasilke tvegajo svoja življenja za čiste neznance, pogumne ženske premagujejo življenjsko ogrožajoče bolezni … seznam možnosti bi se lahko še kar nadaljeval … je to najboljše, kar lahko storite?,“ jim je očital Smith.

Tiskovni predstavnik revije Glamour je za New York Post povedal, da je dobil Smithovo pismo in da revija stoji za svojo odločitvijo: "Ponosni smo bili, da smo nagradili njegovo ženo … v letu 2001, in stojimo za odločitvijo, da sedaj počastimo Caitlyn Jenner.“ Ob tem je dodal še: "Glamourjeva nagrada za žensko leta prepoznava ženske z raznovrstnimi ozadji in izkušnjami.“


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.