Magazin > Film & Glasba & TV
191 ogledov

Dokaz, da so vsi filmi Willa Smitha enaki

Will Smith Hancock Continental Film
Igralec Will Smith je v svoji bogati karieri posnel že več kot 25 filmov, a kar nekaj od njih si je med sabo precej podobnih.

Ameriška spletna stran Hollywood.com je malo za šalo malo zares izdelala formulo, iz katere je razvidno, da si je kar 11 filmov Willa Smitha med seboj na las podobnih. Lestvico so izdelali po tem, ko je v javnost prišla novica, da se 45-letni igralec dogovarja za vlogo v filmu Brilliance, v katerem bi igral nadarjenega vladnega agenta, ki svet reši pred terorističnim napadom.

Podli fantje – dogajanje (sedanjost) je postavljeno v Miami, policist Will Smith reši mesto pred kriminalci s pomočjo Martina Lawrencea.

Dan neodvisnosti – dogajanje (sedanjost) je postavljeno v New York in Washington, Will reši svet pred nezemljani s pomočjo Jeffa Goldbluma in predsednika.

Možje v črnem – dogajanje (sedanjost in preteklost) je postavljeno v New York, agent Will Smith reši svet pred nezemljani s pomočjo Tommyja Leeja Jonesa.

Državni sovražnik – dogajanje (sedanjost) je postavljeno v Washington, Will Smith reši sebe pred vlado s pomočjo Gabriela Byrna.

Divji divji zahod – dogajanje (preteklost) je postavljeno v Washington, policist Will Smith reši predsednika pred kriminalci s pomočjo Kevina Klina.

Jaz, robot – dogajanje (prihodnost) je postavljeno v Chicago, detektiv Will reši mesto pred roboti s pomočjo robota.

Hitch: Zdravilo za sodobnega moškega – dogajanje (sedanjost) je postavljeno v New York, "zdravnik za zmenke" Will reši Kevina Jamesa pred zlomljenim srcem s pomočjo Eve Mendes.

V iskanju sreče – dogajanje (preteklost) je postavljeno v San Francisco, trgovec Will reši svojega sina pred revščino s pomočjo upanja in vztrajnosti.

Jaz, legenda – dogajanje (prihodnost) je postavljeno v New York, znanstvenik Will reši sebe pred zombiji s pomočjo psa.

Hancock – dogajanje (sedanjost) je postavljeno v Los Angeles, superjunak Will reši mesto in sebe pred kriminalci s pomočjo Jasona Batemana in Charlize Theron.

Čas po Zemlji – dogajanje (prihodnost) je postavljeno na Zemljo, Will Smith reši svojega sina pred nezemljani in živalmi s pomočjo scientologije.

Štirikrat New York, trikrat Washington, trikrat je reševal mesto, dvakrat svet, dvakrat je rešil svojega sina (ki je tudi v resnici njegov). Posnel je tri filme z nezemljani, tri s kriminalci in štiri filme, v katerih igra policista, detektiva ali agenta. In v prav vseh je "nadarjen". Le kakšen bo torej film Brilliance?

Komentarjev 1