Magazin > Odnosi in prosti čas
3862 ogledov

Will ne poskuša več osrečiti žene

Will Smith in Jada Pinkett-Smith FameFlynet
To je zakonski nasvet Willa Smitha, ki bi ga moral slišati vsak!

Skupaj, a narazen. Will na Instagramu končno spregovoril o svojem zakonu in razložil, kako funkcionirata z Jado, s katero imata zakon, ki je bil v medijih že večkrat postavljen na kocko. A Will vedno znova zatrjuje, da o tem, kdo je njegova kraljica, ni prav nobenega dvoma.

To je video, ki bi ga moral slišati vsak zaljubljeni par. Ko je Will Smith s svoje ženo z Jado Pinkett Smith govoril o ljubezni, mu je rekla, da ne moreš narediti, da bo neka oseba srečna, in to je bila za Willa resnično globoka ideja, ki jo je želel deliti tudi s svojimi oboževalci. "Osebo lahko nasmeješ, lahko poskrbiš, da se bo dobro počutila, da je nekdo srečen, pa je globoko in popolnoma izpod tvojega nadzora. Spominjam se dneva, ko sem se upokojil, dobesedno sem rekel Jadi: 'To je to, upokojil se bom, upokojil od tega, da se te trudim osrečiti. Potrebujem, da osrečiš samo sebe in mi dokažeš, da je to sploh mogoče,'" je v videu med drugim povedal Will.

Zakonca sta se tudi pogovarjala, kako sta se ujela v ta lažni koncept romantike, ki narekuje, da bosta s poroko postala eno, a sta se čez čas zavedala, da sta dva povsem ločena človeka, na dveh povsem ločenih individualnih poteh ter se odločila, da bosta njuni ločeni poti prehodila skupaj. Ampak, da je njena sreča njena odgovornost in njegova sreča njegova odgovornost. Odločena, da bosta odkrila njuno notranje, ločeno veselje in da bosta nato v razmerje drug k drugemu prišla že srečna, ne pa, da bi drug k drugemu prišla moledovati in zahtevati srečo. Pravi še, da je uničujoče in neodgovorno, kako odgovornost za svojo srečo naložimo komurkoli drugemu kot sebi. 

Se strinjate?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.