Šport
72 ogledov

Po prometni nesreči izvlekel pištolo

will smith EPA
V streljanju po sporu zaradi prometne nesreče je bil ubit nekdanji zmagovalec Super Bowla Will Smith.

Nekdanji branilec ekipe New Orleans Saints Will Smith je umrl, potem ko ga je po prometni nesreči in posledičnem sporu ustrelil 28-letni Cardell Hayes, ki je obtožen umora. Ta se je s svojim avtomobilom od zadaj zaletel v Smithovega mercedesa, sledil je spor, Hayes pa je sprožil nekaj strelov, ki so bili usodni za 34-letnega Smitha.

V streljanju je bila ranjena tudi Smithova žena, ki sta jo dva strela zadela v nogo, je sporočila louisianska policija. Po podatkih policije se Hayes in Smith nista poznala, preiskava pa je še vedno v teku. Ženo so prepeljali v bolnišnico, kjer je prestala operacijo.

Zakonca sta pred tem večerjala v družbi prijateljev, po pričevanju očividcev pa je bila druščina zelo dobro razpoložena. ''Bila sta na napačnem mestu v napačnem trenutku,'' so še sporočili s policije.

Smith je bil 18. izbor na naboru 2004, devet sezon je igral za Saints in z njimi leta 2009 osvojil naslov prvaka v ligi NFL.

Cardell Hayes | Avtor: EPA EPA

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.