Z Vodopivcem se zavrtite za 360 stopinj

Foto: Arhiv organizatorja
Foto: Arhiv organizatorja
Po številnih nastopih v Londonu, Zagrebu, Beogradu, Skopju in Budimpešti s svojim solističnim šovom 360 stopinj Tin Vodopivec prihaja tudi v Ljubljano. Ob 20. uri se mu boste lahko nasmejali v Cankarjevem domu.
Oglej si celoten članek

Od leta 2006, ko je s svojim prvim nastopom vstopil v še neraziskan svet stand-up komedije, je Tin Vodopivec zbral že več kot 550 nastopov, tako doma kot v tujini.

Leta 2010 je debitiral na angleških tleh, od tedaj pa vse bolj uspešno prodira tudi na neizprosen trg Velike Britanije, kjer si je že prislužil vabilo za nastop v enem najprestižnejših klubov komedije na svetu – londonskem Comedy Storu. V tekmovalnem večeru v klubu Cavendish Arms v Londonu se je okitil z zmagovalno lovoriko. Tin je soustanovitelj festivala Panč, redno pa nastopa po klubih, teatrih in raznoraznih dogodkih po Sloveniji; med drugim je na koncertu v Hali Tivoli ogreval občinstvo za latinskega očarljivca Julia Iglesiasa.

Je reden gost večerov komedije na Hrvaškem in v Srbiji, letos pa je s svojim nastopom na Viktorjih navdušil občinstvo Cankarjevega doma.

Za vstopnico za njegov solistični šov boste odšteli 14 evrov, mlajši od 25 let, starejši od 65 let ter upokojenci pa boste za vstopnico odšteli 11 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.