Magazin > Film & Glasba & TV
28 ogledov

Z Vodopivcem se zavrtite za 360 stopinj

Tin Vodopivec Arhiv organizatorja
Po številnih nastopih v Londonu, Zagrebu, Beogradu, Skopju in Budimpešti s svojim solističnim šovom 360 stopinj Tin Vodopivec prihaja tudi v Ljubljano. Ob 20. uri se mu boste lahko nasmejali v Cankarjevem domu.

Od leta 2006, ko je s svojim prvim nastopom vstopil v še neraziskan svet stand-up komedije, je Tin Vodopivec zbral že več kot 550 nastopov, tako doma kot v tujini.

Leta 2010 je debitiral na angleških tleh, od tedaj pa vse bolj uspešno prodira tudi na neizprosen trg Velike Britanije, kjer si je že prislužil vabilo za nastop v enem najprestižnejših klubov komedije na svetu – londonskem Comedy Storu. V tekmovalnem večeru v klubu Cavendish Arms v Londonu se je okitil z zmagovalno lovoriko. Tin je soustanovitelj festivala Panč, redno pa nastopa po klubih, teatrih in raznoraznih dogodkih po Sloveniji; med drugim je na koncertu v Hali Tivoli ogreval občinstvo za latinskega očarljivca Julia Iglesiasa.

Je reden gost večerov komedije na Hrvaškem in v Srbiji, letos pa je s svojim nastopom na Viktorjih navdušil občinstvo Cankarjevega doma.

Za vstopnico za njegov solistični šov boste odšteli 14 evrov, mlajši od 25 let, starejši od 65 let ter upokojenci pa boste za vstopnico odšteli 11 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.