Za sina Ana Klašnja pripravlja posebno presenečenje

Foto: POP-TV-2
Foto: POP-TV-2
"Neskončno hvaležna sem, da sem lahko mama," pravi balerina.
Oglej si celoten članek

"Tri leta nazaj se je rodil fantek, ki nama je postavil življenje na glavo. Prinesel je veliko neprespanih noči in veliko skrbi, dal pa toliko sreče, ljubezni, ponosa, da sem neskončno hvaležna, da sem lahko mama," je naša prima balerina in žirantka šova Slovenija ima talent Ana Klašnja ob tretjem rojstnem dnevu svojega sinčka zapisala na Instagramu in zraven dodala prelepo nosečniško fotografijo.

Čeprav Ana o svojem sinu in družini javno ne govori rada, saj je mnenja, da naj zasebno ostane zasebno, pa je za zurnal24.si vseeno razkrila, kaj sinu Jaši, ki je tri leta dopolnil konec aprila, pripravlja za rojstni dan: "Pripravljam mu rojstno dnevno zabavo v Mini Cityju. Pri treh letih nekako razumejo, za kaj gre in tudi že hodijo na rojstne dneva, zato smo se odločili, da letos tudi mi naredimo rojstni dan za otroke, prejšnja leta smo namreč praznovali le v družinskem krogu."

Magazin Ani Klašnja se je izpolnila dolgoletna želja

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.