Magazin > VIP
3342 ogledov

Za sina Ana Klašnja pripravlja posebno presenečenje

Ana Klašnja POP-TV-2
"Neskončno hvaležna sem, da sem lahko mama," pravi balerina.

"Tri leta nazaj se je rodil fantek, ki nama je postavil življenje na glavo. Prinesel je veliko neprespanih noči in veliko skrbi, dal pa toliko sreče, ljubezni, ponosa, da sem neskončno hvaležna, da sem lahko mama," je naša prima balerina in žirantka šova Slovenija ima talent Ana Klašnja ob tretjem rojstnem dnevu svojega sinčka zapisala na Instagramu in zraven dodala prelepo nosečniško fotografijo.

Čeprav Ana o svojem sinu in družini javno ne govori rada, saj je mnenja, da naj zasebno ostane zasebno, pa je za zurnal24.si vseeno razkrila, kaj sinu Jaši, ki je tri leta dopolnil konec aprila, pripravlja za rojstni dan: "Pripravljam mu rojstno dnevno zabavo v Mini Cityju. Pri treh letih nekako razumejo, za kaj gre in tudi že hodijo na rojstne dneva, zato smo se odločili, da letos tudi mi naredimo rojstni dan za otroke, prejšnja leta smo namreč praznovali le v družinskem krogu."

Ana Klašnja Magazin Ani Klašnja se je izpolnila dolgoletna želja

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice