Zakon z Bradom Pittom "pekel na Zemlji"

Foto: Profimedia
Angelina Jolie namerava objaviti zapiske iz svojega dnevnika.
Oglej si celoten članek

Angelina Jolie naj bi v času, ko je bila v zvezi z Bradom Pittom, vodila dnevnik, ki ga sedaj menda namerava objaviti. To piše Radaronline. 

Igralka želi z zapiski Brada očrniti, ker meni, da ji bo to v boju za skrbništvo nad otroki pomagalo. "Angie bo zakon z Bradom predstavila kot pekel na Zemlji. Prijateljem je povedala, da je vodila natančen dnevnik o Bradovem pijančevanju, izbruhih in obnašanju," kot je še povedal vir, je Angie dnevnik označila za svoj "as v rokavu".
 
Za ta korak se je Angie verjetno odločila zaradi sodnikove zadnje odločitve. Ta namreč meni, da je za otroke "škodljivo", ker imajo tako omejene stike z očetom, zato je uvedel novo pravilo – Brad Pitt lahko odslej otroke pokliče, kadar želi, določil pa je tudi nov urnik obiskovanja, ki Pittu daje več pravic.

Magazin Angelina Jolie doživela živčni zlom

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 19:53 9. Julij 2018.

    Zanimivo je vse skupaj, če ne bi bilo odzadaj denarja bi spomini zbledeli, verjetno je nasedla na enega normalnega sodnika …

  • 15:18 9. Julij 2018.

    Ja ce ji je bilo tako hudo,zakaj pa je toliko let bila z njim?Ce je bil tak zmaj,kot trdi,nobena normalna …

  • 12:57 9. Julij 2018.

    Sem mislil da samo Bratuškova piše za nazaj.Na stotine intervjujev potrduje da je neizmerno srečna z Pitom.Zdaj pa pekel na …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.