Magazin > VIP
15481 ogledov

Zakon z Bradom Pittom "pekel na Zemlji"

angelina jolie
Angelina Jolie namerava objaviti zapiske iz svojega dnevnika.

Angelina Jolie naj bi v času, ko je bila v zvezi z Bradom Pittom, vodila dnevnik, ki ga sedaj menda namerava objaviti. To piše Radaronline. 

Igralka želi z zapiski Brada očrniti, ker meni, da ji bo to v boju za skrbništvo nad otroki pomagalo. "Angie bo zakon z Bradom predstavila kot pekel na Zemlji. Prijateljem je povedala, da je vodila natančen dnevnik o Bradovem pijančevanju, izbruhih in obnašanju," kot je še povedal vir, je Angie dnevnik označila za svoj "as v rokavu".
 
Za ta korak se je Angie verjetno odločila zaradi sodnikove zadnje odločitve. Ta namreč meni, da je za otroke "škodljivo", ker imajo tako omejene stike z očetom, zato je uvedel novo pravilo – Brad Pitt lahko odslej otroke pokliče, kadar želi, določil pa je tudi nov urnik obiskovanja, ki Pittu daje več pravic.

angelina jolie Magazin Angelina Jolie doživela živčni zlom
Komentarjev 8
  • Waltter 19:53 09.julij 2018.

    Zanimivo je vse skupaj, če ne bi bilo odzadaj denarja bi spomini zbledeli, verjetno je nasedla na enega normalnega sodnika ki jo je malo prečital in uvidel kaj hoče. Sedaj zgleda ko da je on bil največji pijanček mamilaš in ...prikaži več karkoli, je pa dejstvo da se takim ki se vlačijo po svetu in se prikazujejo kot humanitarci prej ko slej odpelje. Isti je Bono on bi fehtal druge da bi dali sam pa ...

  • Lovebites 15:18 09.julij 2018.

    Ja ce ji je bilo tako hudo,zakaj pa je toliko let bila z njim?Ce je bil tak zmaj,kot trdi,nobena normalna babnica ne bo ostala s takim moskim.Je prava bitch.

  • 4ba2a8e4cc2cfe1172eec499b48f077b0c78143c 12:57 09.julij 2018.

    Sem mislil da samo Bratuškova piše za nazaj.Na stotine intervjujev potrduje da je neizmerno srečna z Pitom.Zdaj pa pekel na zemlji,blablabla......