Zala Đurić naredila izjemo in pokazala moža

Foto: instagram
Foto: instagram
Razmerje skrbno skriva pred mediji.
Oglej si celoten članek

O ljubezenskem razmerju igralke in pesnice Zale Đurić Ribič ni znanega veliko. Trenutno pa je v teku 29. Sarajevski filmski festival, kjer se je na rdeči preprogi pojavila skupaj z možem Grego.

Po poročanju Slovenskih novic naj bi se Zala poročila septembra leta 2022 na domačiji Plahutnik nad Lukovico in povabila naj bi smo najožjo družino. Novice v javnosti ni potrdila. 

Leta 2019 je za revijo Ona plus razkrila: "On navdihuje mene, jaz pa njega, popolnoma različna sva si. Ko jaz pišem poezijo, on gleda košarko, vsake toliko mu kaj preberem, on pa mene obvesti o rezultatu. Oba poslušava. In slišiva. Razlagava si misli, srca ni treba, ker bije isto pesem,“ je zapisala takrat in dodala, da ji ni všeč, da nekateri partnerja naslavljajo z 'boljša polovica'. "Pa kakšna polovica nekaj? Zato pa pride do trkov, ki jih povzročata posesivnost in ljubosumje. Ker posameznik misli, da je pol, če ni ob ljubljenji osebi. /.../ Ko se zaljubiš v svoje življenje, ko najdeš ljubezen v malih stvareh in je ne iščeš brezupno, takrat te najde. /.../ Jaz sem svojo ljubezen v obliki življenjskega sopotnika našla takrat, ko sem se odločila, da ne bom več iskala. Da se bom imela rada in molila, da me sreča vse dobro. Pa me je res srečal. Moja najboljša celota. /.../ Ko sva se spoznala, zaljubila in sem po dveh mesecih odletela v New York, sploh ni podvomil o moji odločitvi. Sprejel jo je, kot je sprejel mojo svobodo in jaz njegovo. In vsakič, ko sva se obiskala, sva se imela rada še bolj. In ti občutki se še vedno stopnjujejo, vsako jutro je ljubezen večja,“ je še razkrila takrat.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 27

  • 22:46 21. Avgust 2023.

    Ajde komentatorji. Punca ni moj spil, ampak s temi komentarji najvec poveste o sebi. Jaz ne vem ali je naduta …

  • 17:32 21. Avgust 2023.

    Plačana reklama obupanih staršev vredna prezira🤔

  • 16:50 21. Avgust 2023.

    Očitno je revca pozabila obvestit organizatorje in tamkajšnje medije, da je že skoraj leto dni srečno poročena, glede na to, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.