Zala razkrila, kako sta s fantom grešila

Foto: Saša Despot Zala in Zvezdana
Zala Đurič Ribič o svojem fantu zaupala še več intimnih podrobnosti.
Oglej si celoten članek

Da je Zala končno našla srečo v ljubezni, smo že pisali, prejšnji teden pa je v oddaji Zvezdana zaupala še več podrobnosti o ljubezni svojega življenja.

Ko je mlada igralka, pesnica in pevka že skoraj obupala nad iskanjem ljubezni, ko ji je celo mama rekla, da je tak ideal, kot ga vidi doma, danes težko najti, jo je zadelo kot strela z jasnega. Pravi, da je veliko starejši moški, ki je sicer umetnik po duši, a se z umetnostjo ne ukvarja, ljubezen njenega življenja in da ga ljubi, ker sta si različna in ne, kljub temu da sta si različna. 

Zala je pred kamero celo prebrala prvo pesem, ki jo je posvetila temu konkretnemu moškemu, kot ga je poimenovala Zvezdana. Naslov pesmi je Fiesa:

"Ob pol dveh odsev Trsta v očeh. Hladna skala pod toplo dlanjo. Prazna glava, drhteče telo. Ob pol treh grozi mi greh. Na vratu gravira mi stih, božji je najin dih. Ob pol šestih anorak pustim v vespi in on na meni vonj parfuma. Sončni vzhod, polna luna."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • 16:07 3. Februar 2018.

    Torej jo je nabrisal v Fiesi, zunaj ob pol treh ponoč....ta mnogo starejši moški (umetnik, a samo v duši-dobra!); ok, …

  • 00:29 30. Januar 2018.

    a fotr čefur je že plačal davke?

  • 00:27 30. Januar 2018.

    tele dve tud pouriniral ne bi.ena stara in ena mlada prostitutka...pol bosta pa prijavljale zaradi spolnega nadlegovanja...a tale od tamlade …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.