Zaradi "balkončkanja" pozivajo k previdnosti

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Britanske oblasti svoje počitnikarje pozivajo k previdnosti na balkonih zaradi priljubljene igre, pri kateri se skače z balkona v bazen.
Oglej si celoten članek

Britansko zunanje ministrstvo je zaradi zaskrbljenosti nad priljubljenostjo "balkončkanja" - igre, pri kateri je potrebno z balkona skočiti v bazen -, svoje državljane pozvalo k previdnosti na počitnicah v tujini, še posebej ko je udeleženo tudi pitje alkohola, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Do opozorila prihaja v luči nedavne tragične nesreče 19-letnega Britanca, ki je z balkona v bolgarskem letovišču Sončna obala omahnil v smrt. Pri padcih z balkonov so se sicer samo v tem mesecu v Bolgariji poškodovali že trije Britanci. Na britanskem konzulatu v državi so lani zabeležili tri smrti in več poškodb zaradi padcev svojih državljanov z balkonov.

Prejšnji teden se je pri poskusu prehoda z balkona na balkon v španskem letovišču Lloret de Mar medtem smrtno ponesrečil nek 19-letni Nemec, še navaja AFP.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.