Zaradi princa Williama odstopila predsednica Bafte

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Amanda Berry ne bo več bdela nad najvišjimi britanskimi filmskimi nagradami.
Oglej si celoten članek

Predsednica Bafte, ki vsako leto podeljuje britanske filmske nagrade, Amanda Berry je po 21. letih na tem položaju odstopila. Njen odstop je povezan s princem Williamom, poročajo mediji.

William je častni predsednik Bafte, kar pomeni, da se mora udeležiti premier in podelitve. Večjega vpliva nima, govori pa se, da je poskušal člane akademije prepričati, da BBC-ju odvzamejo pravice do prenosa podelitve. Kot je znano, je kraljeva družina na BBC jezna, ker so predvajali dokumentarno serijo o odnosu med Williamom in Harryjem. Dvor se jim je že maščeval. Več o tem TUKAJ!

Berryjeva sicer ni odstopila, ker William nagaja, ampak ker je njen odnos s člani kraljeve družine postal preveč prijateljski. "Dovolili so ji, da je odšla s pokončno glavo. Berry se je mnogim zamerila in se preveč zbližala s kraljevo družino. Rada je dajala vtis, da je Williamova in Katina prijateljica,“ je povedal vir. 

60-letno Berryjevo so nazadnje kritizirali, ko je igralcu Noelu Clarku podelila nagrado za izjemne dosežke, kratek čas pozneje pa se je oglasilo 20 ženk, ki so zvezdnika obtožile spolnih zlorab. Nagrado so mu pozneje sicer odvzeli. 


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:39 25. December 2021.

    Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.