Magazin > VIP
2488 ogledov

Zaradi princa Williama odstopila predsednica Bafte

amanda berry, princ william Profimedia
Amanda Berry ne bo več bdela nad najvišjimi britanskimi filmskimi nagradami.

Predsednica Bafte, ki vsako leto podeljuje britanske filmske nagrade, Amanda Berry je po 21. letih na tem položaju odstopila. Njen odstop je povezan s princem Williamom, poročajo mediji.

William je častni predsednik Bafte, kar pomeni, da se mora udeležiti premier in podelitve. Večjega vpliva nima, govori pa se, da je poskušal člane akademije prepričati, da BBC-ju odvzamejo pravice do prenosa podelitve. Kot je znano, je kraljeva družina na BBC jezna, ker so predvajali dokumentarno serijo o odnosu med Williamom in Harryjem. Dvor se jim je že maščeval. Več o tem TUKAJ!

Berryjeva sicer ni odstopila, ker William nagaja, ampak ker je njen odnos s člani kraljeve družine postal preveč prijateljski. "Dovolili so ji, da je odšla s pokončno glavo. Berry se je mnogim zamerila in se preveč zbližala s kraljevo družino. Rada je dajala vtis, da je Williamova in Katina prijateljica,“ je povedal vir. 

60-letno Berryjevo so nazadnje kritizirali, ko je igralcu Noelu Clarku podelila nagrado za izjemne dosežke, kratek čas pozneje pa se je oglasilo 20 ženk, ki so zvezdnika obtožile spolnih zlorab. Nagrado so mu pozneje sicer odvzeli. 


 

Komentarjev 1
  • Julian_Ellis 09:39 25.december 2021.

    Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec 27416 evrov plače. V prostem času delam 3 ure na dan. pojdite na to stran za več podrobnosti............ >>>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦