Magazin > VIP
21823 ogledov

Tako je Kate Middleton kaznovala BBC

meghan markle, kate middleton Profimedia
Zaradi dokumentarnega filma o odnosu monarhije z mediji počilo.

Vojvodinja Kate bo vodila dobrodelni božični koncert, ki bi ga moral predvajati BBC, a je kraljeva družina odločila, da gredo pravice za prenos televizijskemu kanalu ITV.

Tako se je monarhija maščevala BBC-ju, ker je v ponedeljek objavil dokumentarni film The Princes and the Press, v katerem namigujejo, da imajo člani kraljeve družine z mediji dogovor glede objav in da so dvorjani medijem predajali neprijetne informacije o Meghan Markle. V filmu je nastopil celo Meghanin odvetnik, ki je zatrdil, da zagotovo ne drži, da je Meghan težavna.

"Dogovor z Windsorji govori o tem, da živijo v palači in dobivajo nekaj davkoplačevalskega denarja, v zameno, če jim omogočijo dostop in konstanten pritok zgodbic in fotografij, pa dobijo pozitivne objave,“ je povedal voditelj. 

"Velika zmaga za ITV. Gre za nov format – člani kraljeve družine televizijskega koncerta še niso vodili. Večina programa o kraljevi družini kot javna televizija predvaja BBC, sedaj pa je videti, da bodo v prihodnje bolj sodelovali z ITV,“ je Sun povedal vir. 

Kraljeva družina je objavila izjavo za javnost, v kateri so zapisali, da so razočarani, da je BBC objavil obtožbe o odhodu zakoncev Sussex, žalosti pa jih tudi, da so se odločili za objavo "pretiranih in neutemeljenih trditev". Palača je že prej zagrozila, da bo prekinila sodelovanje z BBC, ker si dokumentarnega filma niso smeli ogledati pred objavo. V filmu so sicer objavili njihovo izjavo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.