Zato Aneta potrebuje denar, zlomilo vam bo srce!

Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv
Aneta se je na Kmetijo prijavila z jasnim ciljem.
Oglej si celoten članek

Aneta Andollini pravi, da se na zlobne komentarje ne ozira, saj je veliko več takšnih, ki njeno udeležbo v šovu Kmetija podpirajo.

"Sicer pa mi je najbolj važno, da me podpirata moja otroka in da sta ponosna name. Onadva vesta, da sem notri odšla zaradi denarja, ki ga bom zaslužila za nas. Hči mi je rekla, da si, če zmagam, želi konja. In res je to prva stvar, ki jo bom kupila. Moja hči je namreč hiperkinetik (hiperkinetnični sindrom, motnja aktivnosti in pozornosti, op. a.) in odkar jaha, to nanjo resnično blagodejno vpliva. Veliko bolj je pomirjena," je razkrila Aneta, ki je odločena, da bo zmagala.

Magazin Lara o zaslužkih na Kmetiji

"Nisem šla zastonj čez vse to, vedela sem, zakaj sem v šovu. Res je bilo težko in psihično naporna, a sem ven prišla močnejša kot kadarkoli prej. Kar te ne ubije, te okrepi," je izdala temnolaska. Ali je s tem med vrsticami povedala, da je ena izmed finalistk? "Kot gledalci lahko spremljajo, sem za enkrat še vedno v borbi za glavno nagrado," se je spretno izmuznila našemu vprašanju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 19

  • 11:20 14. November 2018.

    Očitno se najde podstreha, ki je občasno precej na prepihu !

  • 00:52 14. November 2018.

    Kaj je to za ena novinarka Ana H. Fetih ? A to da neka potrebuje denar za konja, naj bi …

  • 15:39 13. November 2018.

    Še ena mirela..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.