Zato je Charles Williamu svetoval, naj se razide s Kate

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Verjeli ali ne, princ Charles, ki se zdaj s svojo snaho Kate razume več kot odlično, je nekoč na sina pritiskal, naj se z njo razide.
Oglej si celoten članek

Zakon vojvode Williama in njegove Kate velja za srečnega in zelo harmoničnega. Če odmislimo zadnje govorice, da naj bi William Kate med nosečnostjo prevaral …

Par se je spoznal leta 2001 med šolanjem na sloviti škotski univerzi St. Andrews, kjer sta oba študirala umetnostno zgodovino. Po štirih letih je Kate od svojega princa pričakovala zaroko, a se je Will temu koraku spretno izogibal. Iz Kate so se začeli norce delati celo britanski mediji, ki so ji nadeli vzdevek “čakajoča Kate”.  Kate je zaradi tega zelo trpela, kar je opazil tudi Williamov oče, prestolonaslednik Charles. Ker se mu je smilila, je sinu menda svetoval, naj se z njo razide.  

Na koncu sta se res razšla, a ljubezen med njima kljub razdalji ni usahnila. Čez čas sta zvezi dala še eno priložnost in William se je v drugo le opogumil in jo zaprosil za roko. Ostalo je zgodovina ...
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.