Zato kraljica Elizabeta banano je z vilicami

Foto: Profimedia
Kraljičin nekdanji kuhar Darren McGrady je razkril nekaj njenih nenavadnih prehranskih navad.
Oglej si celoten članek

Za razliko od princa Filipa, ki je pravi gurman, kraljica Elizabeta je le toliko, da preživi. Kraljičin nekdanji kuhar Darren McGrady je izdal, da je kraljica nora na čokoladno torto, ki je njen najljubši desert, medtem ko ne mara česna, testenin in krompirja, poroča Daily Mail. Bolj kot v hrani, njena visokost vsak dan rada uživa v kozarcu drage penine, je še izdal McGrady, ki je za kraljevo družino kuhal kar 15  let, leta 2007 je kraljevske izkušnje izdal tudi v knjigi Eating Royally.

Magazin Intima med Lady Di in princem Charlesom čudaška

Kraljica pa zagotovo ne bo navdušena nad to skrivnostjo, ki jo je med drugim izdal McGrady. To je način, na katerega kraljica Elizabeta je banano. Z nožem in vilicami. Najprej odreže obe strani banane, šele nato jo olupi. Razlog, da to počne s priborom, naj bi tičal v tem, da ne želi, da je videti kot opica. 

Magazin Zato zjutraj raje ne jejte banan
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 08:31 19. November 2018.

    Snežinko, vsak od nas se bori z neko svojo katastrofo, kaj misliš?

  • 12:50 18. November 2018.

    Z enim stavkom: katastrofa od babe...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.