Magazin > Lepota & telo
11716 ogledov

Zato zjutraj raje ne jejte banan

banana
Zajtrk je najpomembnejši obrok dneva.

Čeprav je tudi vam mama verjetno že kdaj rekla, da pojejte vsaj banano, če nimate časa za pošten zajtrk, to očitno ni najboljši nasvet.
Nutricionisti so namreč mnenja, da bi se bilo treba bananam zjutraj izogniti, saj vsebujejo 25 odstotkov sladkorja, poleg tega spadajo med kisla živila. Dr. Daryl Gioffre pravi, da večina sadja zaradi visoke vsebnosti sladkorja spada v to kategorijo, obstaja pa nekaj izjem – avokado, paradižniki, limone in limete, grenivke, kokos in granatno jabolko.

zajtrk Magazin Pet stvari, ki jih ni dobro pojesti na prazen želodec

Dan bi morali začeti z živili, ki topijo maščobo in vam zagotavljajo dovolj energije do kosila. Tudi po banani se boste počutili polni energije, a žal le za kratek čas, zato so bolj primerne za malico med obroki. Priznati pa je treba, da so banane sicer zelo zdrave, saj so bogat vir kalija in magnezija.
Debelost Zdravje To se zgodi, če ne jeste zajtrka
Komentarjev 7
  • ode 19:06 18.avgust 2018.

    Na Gorenskem jih gledajo. Kako gorenjec je klobaso: nariše jo na papir, nato jo počasi radira in kruh je zraven.

  • Emily_Warlow 12:43 18.avgust 2018.

    Moja zadnja plača je bila 5300 evrov za 10 ur na teden na spletu...... Prijateljica moje sestre ima v povprečju 22.000 evrov že več mesecev in dela približno 30 ur na teden...... Ne morem verjeti, kako enostavno je bilo, ko ...prikaži več sem poskusil..... Potencial pri tem je neskončen..... To je tistto, kar počnem . ........ ➥➥➥➥➥ www.Internet43.Com

  • praufo 11:45 18.avgust 2018.

    banane ne bi preživele dolge poti, razen če jih vozijo z avioniom, pobirajo se nezrele, potem naškropijo, čez nekaj časa so pa lepo rjave, kar pomeni, da gnijejo ... kako so prednamci preživeli brez banan, to je večno vprašanje, ampak ...prikaži večk novinarji se s tem ne bodo ukvarjal, ker banane so krasen biznis, za nekatere redke posamezniike

Sorodne novice