Že na tem posnetku se vidi, da je Will zaradi kraljevega ukaza slabe volje

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Kralj Karel se je usmilil brata.
Oglej si celoten članek

Kralj Karel je preglasil sina Williama in družini zaukazal, naj med svoje vrste spet sprejmejo princa Andrewa, ki so ga zaradi pedofilske afere že pred časom razrešili z vsem uradnih položajev. 

Kraljeva odločitev mnoge preseneča, saj je bil ravno on tisti, ki je bratu najbolj "nagajal". Po kraljičini smrti mu je tudi jasno povedal, da nikoli več ne bo predstavljal monarhije

Monarhovo srce pa se je očitno omehčalo. Članom družine je namreč povedal, da Andrew ne bo več izključen iz ožjega kroga, Williamu pa zaukazal, naj se skupaj z njim odpelje v cerkev. To se je pretekli konec tedna tudi zgodilo, in sicer na Škotskem, kjer kralj preživlja poletje. Da se je Andrew pojavil ob bodočem kralju in kraljici, je pomemben korak k njegovi "rehabilitaciji", poroča Mirror. 

Čeprav je William očeta ubogal in se s stricem pokazal na nekaterih uradnih dogodkih, pa po besedah vira nima nobene želje po tem, da bi se z Andrewom pojavljal v javnosti. Da je bil nejevoljen, še preden je vojvoda Yorka sedel v njegov avto, je razvidno iz zgornje fotografije ... "Zdi se, da so mu pristrigli krila," je povedal vir.

Foto: Profimedia princ andrew, princ william

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 07:57 31. Avgust 2023.

    Gnila plava kri

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.