Magazin > VIP
14551 ogledov

Že na tem posnetku se vidi, da je Will zaradi kraljevega ukaza slabe volje

princ andrew, princ william Profimedia
Kralj Karel se je usmilil brata.

Kralj Karel je preglasil sina Williama in družini zaukazal, naj med svoje vrste spet sprejmejo princa Andrewa, ki so ga zaradi pedofilske afere že pred časom razrešili z vsem uradnih položajev. 

Kraljeva odločitev mnoge preseneča, saj je bil ravno on tisti, ki je bratu najbolj "nagajal". Po kraljičini smrti mu je tudi jasno povedal, da nikoli več ne bo predstavljal monarhije

Monarhovo srce pa se je očitno omehčalo. Članom družine je namreč povedal, da Andrew ne bo več izključen iz ožjega kroga, Williamu pa zaukazal, naj se skupaj z njim odpelje v cerkev. To se je pretekli konec tedna tudi zgodilo, in sicer na Škotskem, kjer kralj preživlja poletje. Da se je Andrew pojavil ob bodočem kralju in kraljici, je pomemben korak k njegovi "rehabilitaciji", poroča Mirror. 

Čeprav je William očeta ubogal in se s stricem pokazal na nekaterih uradnih dogodkih, pa po besedah vira nima nobene želje po tem, da bi se z Andrewom pojavljal v javnosti. Da je bil nejevoljen, še preden je vojvoda Yorka sedel v njegov avto, je razvidno iz zgornje fotografije ... "Zdi se, da so mu pristrigli krila," je povedal vir.

princ andrew, princ william | Avtor: Profimedia Profimedia

 

Komentarjev 2