Magazin > VIP
992 ogledov

Andrew po sestanku s kraljem Karlom v solzah

kralj charles, princ andrew, karel III. Profimedia
Karl ni pokazal usmiljenja.

Ko je danes 38-letna Virginia Giuffre po princu Andrewu, za katerega pravi, da jo je spolno zlorabil, udarila s tožbo, je morala kraljica ukrepati, četudi je Andrew veljal za njenega najljubšega sina. Odvzela mu je vse nazive, tudi vojaške, na katere je bil princ še posebej ponosen, in tudi vse kraljeve odgovornosti, kar pomeni, da ni več spadal med vidnejše člane dvora. Na pogrebu kraljičinega moža pa je bilo več kot očitno, da mu je mama vse napake oprostila. Andrew je bil namreč tisti, ki jo je pospremil na pogreb. Tega prizora ostali člani družine menda niso bili veseli, saj je Andy s svojim prijateljstvom z obsojenim pedofilom Jeffreyjem Epsteinom očrnil celo monarhijo. 

Najbolj zviška na Andrewa gledata kralj Karel in prestolonaslednik William. Kljub temu naj bi Andrew upal, da mu bo brat po mamini smrti pogledal skozi prste in mu dodelil bolj pomemben položaj. Iz te moke pa ne bo kruha. Tik pred materino smrtjo sta imela brata sestanek, na katerem naj bi mu Charles jasno povedal, da nikoli več ne bo predstavljal monarhije. Po pogovoru naj bi bil Andrew v solzah. Vir časnika Daily Mail celo pravi, da se prinčevi bližnji zanj bojijo, saj ga je bratova odločitev šokirala. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.