Žena Kobeja Bryanta z zapisom prekinila molk

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Oglasila se je vdova Kobeja Bryanta.
Oglej si celoten članek

Včeraj so v javnost pricurljale prve informacije o čustvenem stanju Vanesse Bryant, ki je v nedeljo izgubila moža Kobeja Bryanta in 13-letno hčerko Gianno. Več o tem lahko preberete TUKAJ.

37-letna vdova je zvečer svojo profilno fotografijo zamenjala s posnetkom, na katerem sta hči in mož, pozneje pa je objavila tudi daljši zapis. "Moja dekleta in jaz bi se rada zahvalila milijonom ljudi, ki so nam v teh groznih časih izkazali podporo in ljubezen. Hvala za molitve, zagotovo jih potrebujemo. Nenadna smrt ljubljenega moža Kobeja, neverjetnega očeta štirih otrok, in prelepe in sladke Gianne, ljubeče in čudovite hčerke ter neverjetne sestre Nataliji, Bianki in Capri, nas je zelo prizadela,“ je zapisala Vanessa, ki globoko sočustvuje tudi z ostalimi družinami, ki so v nedeljo ostale brez svojih ljubljenih družinskih članov.

"Nimam besed, s katerimi bi lahko opisala našo bolečino. Tolaži me, da sta Kobe in Gigi vedela, da sta bila globoko ljubljena. Blagoslovljeni smo, da sta v naših življenjih. Želela bi si, da bi bila za vse čase z nami. Bila sta blagoslova, ki smo ju prehitro izgubili. Ne vem, kaj nas v življenju še čaka, in težko si predstavljam življenje brez njiju. A vsak dan se zbudimo in se potrudimo, ker nas Kobejeva in Gigijina luč, ki sije na nas, vodi. Naša ljubezen je neskončna in neizmerljiva. Želela bi si, da bi ju lahko objela, poljubila in blagoslovila. Da bi ju za vse čase imela tukaj z nami.“ Vanessa je ob tem še zaprosila za spoštovanje zasebnosti in najavila, da je Kobejeva športna akademija odprla sklad za pomoč družinam, ki jih je ta tragedija prizadela.

Ste že videli, kaj vse se dogaja na novem kanalu Joonglaa? Imajo ideje, zaradi katerih se slavni mnogokrat primejo za glavo ...

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.