Magazin > VIP
34922 ogledov

Žena Kobeja Bryanta z zapisom prekinila molk

kobe bryant Profimedia
Oglasila se je vdova Kobeja Bryanta.

Včeraj so v javnost pricurljale prve informacije o čustvenem stanju Vanesse Bryant, ki je v nedeljo izgubila moža Kobeja Bryanta in 13-letno hčerko Gianno. Več o tem lahko preberete TUKAJ.

37-letna vdova je zvečer svojo profilno fotografijo zamenjala s posnetkom, na katerem sta hči in mož, pozneje pa je objavila tudi daljši zapis. "Moja dekleta in jaz bi se rada zahvalila milijonom ljudi, ki so nam v teh groznih časih izkazali podporo in ljubezen. Hvala za molitve, zagotovo jih potrebujemo. Nenadna smrt ljubljenega moža Kobeja, neverjetnega očeta štirih otrok, in prelepe in sladke Gianne, ljubeče in čudovite hčerke ter neverjetne sestre Nataliji, Bianki in Capri, nas je zelo prizadela,“ je zapisala Vanessa, ki globoko sočustvuje tudi z ostalimi družinami, ki so v nedeljo ostale brez svojih ljubljenih družinskih članov.

"Nimam besed, s katerimi bi lahko opisala našo bolečino. Tolaži me, da sta Kobe in Gigi vedela, da sta bila globoko ljubljena. Blagoslovljeni smo, da sta v naših življenjih. Želela bi si, da bi bila za vse čase z nami. Bila sta blagoslova, ki smo ju prehitro izgubili. Ne vem, kaj nas v življenju še čaka, in težko si predstavljam življenje brez njiju. A vsak dan se zbudimo in se potrudimo, ker nas Kobejeva in Gigijina luč, ki sije na nas, vodi. Naša ljubezen je neskončna in neizmerljiva. Želela bi si, da bi ju lahko objela, poljubila in blagoslovila. Da bi ju za vse čase imela tukaj z nami.“ Vanessa je ob tem še zaprosila za spoštovanje zasebnosti in najavila, da je Kobejeva športna akademija odprla sklad za pomoč družinam, ki jih je ta tragedija prizadela.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My girls and I want to thank the millions of people who’ve shown support and love during this horrific time. Thank you for all the prayers. We definitely need them. We are completely devastated by the sudden loss of my adoring husband, Kobe — the amazing father of our children; and my beautiful, sweet Gianna — a loving, thoughtful, and wonderful daughter, and amazing sister to Natalia, Bianka, and Capri. We are also devastated for the families who lost their loved ones on Sunday, and we share in their grief intimately. There aren’t enough words to describe our pain right now. I take comfort in knowing that Kobe and Gigi both knew that they were so deeply loved. We were so incredibly blessed to have them in our lives. I wish they were here with us forever. They were our beautiful blessings taken from us too soon. I’m not sure what our lives hold beyond today, and it’s impossible to imagine life without them. But we wake up each day, trying to keep pushing because Kobe, and our baby girl, Gigi, are shining on us to light the way. Our love for them is endless — and that’s to say, immeasurable. I just wish I could hug them, kiss them and bless them. Have them here with us, forever. Thank you for sharing your joy, your grief and your support with us. We ask that you grant us the respect and privacy we will need to navigate this new reality. To honor our Team Mamba family, the Mamba Sports Foundation has set up the MambaOnThree Fund to help support the other families affected by this tragedy. To donate, please go to MambaOnThree.org. To further Kobe and Gianna’s legacy in youth sports, please visit MambaSportsFoundation.org. Thank you so much for lifting us up in your prayers, and for loving Kobe, Gigi, Natalia, Bianka, Capri and me. #Mamba #Mambacita #GirlsDad #DaddysGirls #Family ❤️

A post shared by Vanessa Bryant 🦋 (@vanessabryant) on

Ste že videli, kaj vse se dogaja na novem kanalu Joonglaa? Imajo ideje, zaradi katerih se slavni mnogokrat primejo za glavo ...

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.