Žene Lakersov jo sovražijo

Foto: Žurnal24 Vanessa naj bi se zamerila že številnim Kobejevim znancem. (Foto: Reuters)
Khloe Kardashian, žena košarkarja L. A. Lakersov Lamarja Odoma, se še vedno ni vklopila v "klub" žena in deklet soprogovih soigralcev. Najbolj gre v nos ženi Kobeja Bryanta, ki Khloe preprosto ne prenese.
Oglej si celoten članek

Vanessa Bryant, žena zvezdnika Kobeja Bryanta, naj bi po besedah svojih prijateljev naravnost sovražila Khloe in vso družino Kardashian. Po njenem mnenju so brezupni iskalci slave, zato noče imeti opravka z nobenim izmed njih.

 

Foto: Žurnal24 Khloe Kardashian Lamar Odom

Ni sprejeta v klub

"Vanessa noče sedeti niti v bližini Khloe, ki pa stalno prihaja na tekme Lakersov. Naredila bo vse, da jo izključi iz kroga soprog in deklet košarkarjev," je povedal neimenovani vir.

 

Sestra razvpite Kim Kardashian tako ni bila povabljena niti na nedavno svečano večerjo, ki jo je Vanessa organizirala za lepše polovice košarkarjev.

 

A 26-letna Khloe se po besedah svojih bližnjih na Vanesso ne ozira, saj spor ni enostranski. Dekleti naj bi imeli več neporavnanih računov iz preteklosti, ki pa jih (za zdaj) nista izdali javnosti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.