Magazin > VIP
34 ogledov

Žene Lakersov jo sovražijo

Vanessa naj bi se zamerila že številnim Kobejevim znancem. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Khloe Kardashian, žena košarkarja L. A. Lakersov Lamarja Odoma, se še vedno ni vklopila v "klub" žena in deklet soprogovih soigralcev. Najbolj gre v nos ženi Kobeja Bryanta, ki Khloe preprosto ne prenese.

Vanessa Bryant, žena zvezdnika Kobeja Bryanta, naj bi po besedah svojih prijateljev naravnost sovražila Khloe in vso družino Kardashian. Po njenem mnenju so brezupni iskalci slave, zato noče imeti opravka z nobenim izmed njih.

 

Khloe Kardashian Lamar Odom | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Ni sprejeta v klub

"Vanessa noče sedeti niti v bližini Khloe, ki pa stalno prihaja na tekme Lakersov. Naredila bo vse, da jo izključi iz kroga soprog in deklet košarkarjev," je povedal neimenovani vir.

 

Sestra razvpite Kim Kardashian tako ni bila povabljena niti na nedavno svečano večerjo, ki jo je Vanessa organizirala za lepše polovice košarkarjev.

 

A 26-letna Khloe se po besedah svojih bližnjih na Vanesso ne ozira, saj spor ni enostranski. Dekleti naj bi imeli več neporavnanih računov iz preteklosti, ki pa jih (za zdaj) nista izdali javnosti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.