Žirantka Top 4 zavrača obtožbe

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Kaj žirantka šova Top 4 in podjetnica Mojca Majhen pravi na obtožbe, da je na tekmovalke gledala s prezirom?
Oglej si celoten članek

"Popolnoma neprikrit prezir (in to ves čas) v pogledu ene od žirantk šova, kjer se imajo hostese za 'poslovne ženske', je neprecenljiv," je le eden izmed komentarjev na račun žirantke šova Top 4 Mojce Majhen, ki smo ga zasledili na družabnem omrežju Facebook.

In kaj na to odgovarja Mojca? "Takih čustev jaz ne gojim, niti jih nisem nikoli gojila in jih tudi ne nameravam v prihodnje. Zagotovo ne, kot žirantka pa sem že povedala, da so me dekleta razočarala, saj sem od tistih, ki so v preteklosti že organizirale stvari, veliko pričakovala. Predvsem od Nike in Erike, slednji sem to tudi povedala in je priznala, da se strinja z mojo oceno in da bi v oddaji lahko več dale od sebe," pravi podjetnica, ki je na vprašanje, ali bi katero izmed zmagovalk zaposlila v svojem podjetju, odgovorila: "Hmmm ... bi se znalo zgoditi, da ja. Vendar tam nisem bila zato, da bi iskala dekleta za svoje podjetje, temveč, da komentiram izzive, ki so bili prilagojeni za podjetje, ki je dekleta iskalo. Določena dekleta bi bila za kakšne naloge morda primerna tudi pri nas."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.