Magazin > Film & Glasba & TV
103 ogledov

Žirantka Top 4 zavrača obtožbe

Mojca Majhen Facebook
Kaj žirantka šova Top 4 in podjetnica Mojca Majhen pravi na obtožbe, da je na tekmovalke gledala s prezirom?

"Popolnoma neprikrit prezir (in to ves čas) v pogledu ene od žirantk šova, kjer se imajo hostese za 'poslovne ženske', je neprecenljiv," je le eden izmed komentarjev na račun žirantke šova Top 4 Mojce Majhen, ki smo ga zasledili na družabnem omrežju Facebook.

In kaj na to odgovarja Mojca? "Takih čustev jaz ne gojim, niti jih nisem nikoli gojila in jih tudi ne nameravam v prihodnje. Zagotovo ne, kot žirantka pa sem že povedala, da so me dekleta razočarala, saj sem od tistih, ki so v preteklosti že organizirale stvari, veliko pričakovala. Predvsem od Nike in Erike, slednji sem to tudi povedala in je priznala, da se strinja z mojo oceno in da bi v oddaji lahko več dale od sebe," pravi podjetnica, ki je na vprašanje, ali bi katero izmed zmagovalk zaposlila v svojem podjetju, odgovorila: "Hmmm ... bi se znalo zgoditi, da ja. Vendar tam nisem bila zato, da bi iskala dekleta za svoje podjetje, temveč, da komentiram izzive, ki so bili prilagojeni za podjetje, ki je dekleta iskalo. Določena dekleta bi bila za kakšne naloge morda primerna tudi pri nas."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.