Zmago Jelinčič: To pravi na govorice, da je bil škrt

Odzval se je na govorice.
Oglej si celoten članek

Kot je znano, se prvak SNS, Zmago Jelinčič, po 16 letih ločuje od žene Monike, s katero ima dve najstniški hčerki. Ločitvene dokumente je vložil on.

"Vse je še zelo frišno. Vsaka taka zadeva je šok, a treba je sprejeti dejstva, da je tako, kot je. Ni lepo, ker je zapustila družino in šla z mlajšim," je pred dnevi povedal za Žurnal24, medtem ko se je žena zavila v molk.


Uf, boli! Monika naj bi Zmaga Jelinčiča zapustila zaradi tega moškega

V Novi je pisalo, da naj bi koncu zakonu botrovalo tudi Jelinčičevo oblastniško vedenje do žene in da morda še obstaja upanje, da se bosta zakonca pobotala, saj to menda ni prvič, da je Monika, ki naj bi bil sita nenehnih prerekanj, zapustila skupni dom. Politik je vse zanikal in pisanje revije, ki se sklicuje na prijatelja para, označil za "izmišljotino“. Na namigovanja, da je škrt, pa pravi: "Razložite mi, kako je lahko človek škrt, če ženi podari 600 tisoč evrov vredno parcelo?“

Jelinčič nam je tudi zaupal, da ne ve, kako se hčerki spopadata s trenutno situacijo, saj sta pri mami, in dodal: "Sem pa vložil zahtevek za skrbništvo nad hčerkama. Nato bomo pa videli, kako bo,“ je še dodal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • MS
    17:10 22. September 2019.

    Frajer plačuje svojo domišljavost! Naivno je verjel da je 30 let mlajša in povrhu še izredno lepa ženska lahko zaljubljena …

  • mph
    11:52 21. September 2019.

    Kako pa je prišel do denarja za to parcelo? Ki je očitno samo delček vsega.

  • 10:33 21. September 2019.

    Google je plačal za vsakodnevno delo na spletu od doma 600 do 1000 dolarjev.i so prejeli prvi mesec $ 23586 …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.