Znana Slovenca prijatelje povabila na rojstni dan, ki je bil v resnici poroka!

Foto: Instagram Tatjana Tutan Foto: Instagram Tatjana Tutan Foto: Instagram Tatjana Tutan Foto: Instagram Tatjana Tutan Foto: Instagram Tatjana Tutan Foto: Instagram Tatjana Tutan
Poroka presenečenja ...
Oglej si celoten članek

Oblikovalec super jaht Dan Lenard in nekdanja misica Tatjana Tutan sta prijateljem priredila presenečenje, ki ga zagotovo nikoli ne bodo pozabili. Povabila sta jih na 100. rojstni dan, saj je Dan praznoval 55. rojstni dan, Tatjana pa 45. A nihče od gostov ni vedel, da se bo rojstnodnevno praznovanje prelevilo v poroko presenečenja.

Par je skupaj že več kot tri leta, oktobra 2021 sta svojo zvezo že okronala s prvo poroko, in sicer na rajskih Sejšelih. Tokrat pa sta svojo ljubezen potrdila še pred prijatelji. Tatjana je na obredu blestela v beli poročni obleki s čipkami, za zabavo pa se je preoblekla v dolgo obleko z bleščicami in možu za presenečenje zapela ljubezensko skladbo. Utrinke njune poroke presenečenja si lahko ogledate v galeriji. Družbo so jima delali tudi zvezdniški gosti, kot je resicmo naša vrhunska pevka Neisha.

Tatjana ima iz prejšnje zveze enega sina, Dan pa tri otroke. Oblikovalec luksuznih plovil se je pri dvajsetih iz Ljubljane odpravil v Italijo, kjer živi in ustvarja še danes. Dan je leta 2018 v 43 dneh sam preplul Atlantik in podvig ekološko obarval s pobudo, ki se zavzema za popolno odpravo plastenk. Nedavno je v podkastu Atmosferci razkril, kako je videti življenje človeka, ki dela za peščico najbogatejših ljudi na svetu, ki si lahko privoščijo čisto vse. 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 02:28 8. Junij 2023.

    Arkamadona. To pa je novica leta.

  • 09:21 7. Junij 2023.

    Kdo sta ta dva? Po čem sta znana in komu, razen družini, sosedom, znancem, gospod pa za razliko od gospe …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.