Magazin > VIP
72258 ogledov

Znana Slovenca prijatelje povabila na rojstni dan, ki je bil v resnici poroka!

Tatjana Tutan
1/6
Instagram
Poroka presenečenja ...

Oblikovalec super jaht Dan Lenard in nekdanja misica Tatjana Tutan sta prijateljem priredila presenečenje, ki ga zagotovo nikoli ne bodo pozabili. Povabila sta jih na 100. rojstni dan, saj je Dan praznoval 55. rojstni dan, Tatjana pa 45. A nihče od gostov ni vedel, da se bo rojstnodnevno praznovanje prelevilo v poroko presenečenja.

Par je skupaj že več kot tri leta, oktobra 2021 sta svojo zvezo že okronala s prvo poroko, in sicer na rajskih Sejšelih. Tokrat pa sta svojo ljubezen potrdila še pred prijatelji. Tatjana je na obredu blestela v beli poročni obleki s čipkami, za zabavo pa se je preoblekla v dolgo obleko z bleščicami in možu za presenečenje zapela ljubezensko skladbo. Utrinke njune poroke presenečenja si lahko ogledate v galeriji. Družbo so jima delali tudi zvezdniški gosti, kot je resicmo naša vrhunska pevka Neisha.

Tatjana ima iz prejšnje zveze enega sina, Dan pa tri otroke. Oblikovalec luksuznih plovil se je pri dvajsetih iz Ljubljane odpravil v Italijo, kjer živi in ustvarja še danes. Dan je leta 2018 v 43 dneh sam preplul Atlantik in podvig ekološko obarval s pobudo, ki se zavzema za popolno odpravo plastenk. Nedavno je v podkastu Atmosferci razkril, kako je videti življenje človeka, ki dela za peščico najbogatejših ljudi na svetu, ki si lahko privoščijo čisto vse. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 3
  • Avatar Jud_Süß
    Jud_Süß 02:28 08.junij 2023.

    Arkamadona. To pa je novica leta.

  • Majazmaja 09:21 07.junij 2023.

    Kdo sta ta dva? Po čem sta znana in komu, razen družini, sosedom, znancem, gospod pa za razliko od gospe še sodelavcem. Očitno smo neznani Slovenci v neverjetni manjšini in nas bo treba zaščititi.