Magazin > VIP
6365 ogledov

Tim Kores svojo poroko organizira kar sam, to so podrobnosti

Tim Kores Instagram
Poletna poroka ...

Priljubljeni glasbenik in voditelj Tim Kores bo to poletje dahnil usodni da svoji dolgoletni izbranki Juliji, ki je polovica priljubljenega dvojca De liri. Tim in Julija sta se poznala že dolgo preden sta bila par, saj je Julija dolgoletna prjateljica Timove sestre Zale, s katero danes nastopata pod imenom De liri, Tim pa je njun manager. Dekleti sta menda polno zasedeni, te dni nastopata v Berlinu, zelo veliko pa tudi na porokah, zato bo kar težko najti prosti vikend za Julijino in Timovo poroko, kot je zaupal slednji, ki je tudi prevzel organizacijo slavja.

"Trenutno sem na bolniški, ker okrevam po operaciji kolena, zato imam veliko časa, da razmišljam o organizaciji poroke. V mislih imam junijsko poroko na Mariborskem gradu, tam je prelepa Viteška dvorana, pa tudi arkade s pogledom na trg. Tako malo ne tipično, srednjeveško. Nato pa bo sledila sproščena zabava z DJ-jem, nekje na Lentu. Morda Žički dvor ali hotel Habakuk. Svatov bo okoli 150, želiva si le dobrega žura, tudi hrana bo temu primerna, burgerji, gin tonik in koktajli," je za zurnal24.si razkril Tim. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice