Znana Slovenka za srečanje s Kim plačala več tisočakov

Foto: Profimedia Kim Kardashian
Ena najbolj znanih umetnic ličenja pri nas ima v tem letu visokoleteče, a uresničljive cilje.
Oglej si celoten članek

Doroteja Premužič, ki že nekaj let uspešno vodi svoj posel in je priznana umetnica ličenja, se letos želi vrniti v Dubaj, kjer je pred dobrim letom spoznala Kim Kardashian in se učila od njenega vizažista Maria Dedivanovica. Takrat je za ta izobraževalni izlet zapravila kar debele štiri tisočake, a pravi, da se je vsekakor izplačalo. 

Foto: Žiga Intihar Doroteja Premužič "Karta za dogodek je bila skoraj 2000 evrov, vendar smo dobili ličil in pripomočkov v vrednosti treh tisoč evrov, poleg tega vidiš njegove lepotne trike v živo, kar je nekaj povsem drugega in ti napotki so mi resnično koristili. Letos pa bi se v Dubaj želela vrniti na delo, ne na izobraževanje, in sicer v drugi polovici leta za približno tri mesece," o svojih novoletnih ciljih pove vizažistka, ki pod imenom Diamondee s pomočjo čopičev in optičnih iluzij znane in manj znane Slovenke spreminja v lepše različice samih sebe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 14

  • 19:12 12. Januar 2018.

    j

  • 19:11 12. Januar 2018.

    B

  • 12:59 12. Januar 2018.

    4.000 eur je zapravila za šolo ličenja, potem se pa napleska, da izgleda kot k. s kakšne pariške železniške postaje? …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.