Znani Slovenec ga je spustil: Tale bo še dolgo smrdel

Foto: joonglaa
Foto: joonglaa
Najbolj nor resničnostni šov v Sloveniji se bliža koncu. V nedeljo bomo namreč razglasili zmagovalca novega šova Joonglaa Star!! Pred koncem pa se spomnimo najbolj zabavnih vragolij naših novih zvezd.
Oglej si celoten članek

Mladi tekmovalci so že v začetku pokazali, da se radi pošalijo na svoj račun in da so po naravi pravi zabavljači. Ekipa Joonglee je že v prvi epizodi preizkusila njihov smisel za humor in jih malo potegnila za nos. Vsem je v oči še posebej padel kostum Borata. Se spomnite kdo ga je nosil? 

S svojimi šalami so v začetku tekmovanja morali nasmejati svoje sotekmovalce in tudi gledalce šova. Nihče pa ni pričakoval takšnega vica. Bor Zagoričnik, član Coolfotrovega CF-teama, je tekmovalce spravil v smeh kar z glasnim prdcem. Noro!

Kar hitro se je med našimi kandidati pokazala tekmovalnost. Dva sta si kar malo skočila v lase. Luka je brez zadržka priznal, da izmed vseh tekmovalcev ne mara Kaye, kar je pospremil še z iztegnjenim sredincem. Kaya je priznala, da ji je Luka zaradi svoje predrznosti resna konkurenca. A je dodala, da je tudi sama zelo tekmovalna in se mu ne bo kar tako dala. Hudomušno je prilepila še pomežik.

Foto: joonglaa Magazin V novem slovenskem šovu že padajo nizki udarci!

Nizki udarci pa se niso končali tam. Tekmovalci so se "spravili" drug na drugega v svojem rap videospotu, v katerem se niso zadrževali s težkimi besedami na račun članov nasportnih ekip. 

Kljub vsem "dissom" pa tekmovalci pravijo, da so se med šovom povezali v malo družino. Dober mesec smo to družinico spremljali na poti do slave. Kmalu pa se bomo morali od njih posloviti. V nedeljo bomo na zaključnem dogodku bomo skupaj z mentorji, vsemi izpadlimi tekmovalci in drugimi slavnimi Slovenci in Slovenkami razglasili zmagovalca šova Joonglaa Star. 

V NEDELJO PRIHAJA NAJVEČJI DOGODEK LETA! NE ZAMUDITE OB 19:00 NA YOUTUBE KANALU JOONGLAA!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:41 23. September 2020.

    Z eno besedo kretenizem in kakšna slava jih čaka in zakaj so označeni kot "zvezdniki"?!!! A novinarji sploh veste kaj …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.