Magazin > Joonglaa
2185 ogledov

Znani Slovenec ga je spustil: Tale bo še dolgo smrdel

joonglaa
Najbolj nor resničnostni šov v Sloveniji se bliža koncu. V nedeljo bomo namreč razglasili zmagovalca novega šova Joonglaa Star!! Pred koncem pa se spomnimo najbolj zabavnih vragolij naših novih zvezd.

Mladi tekmovalci so že v začetku pokazali, da se radi pošalijo na svoj račun in da so po naravi pravi zabavljači. Ekipa Joonglee je že v prvi epizodi preizkusila njihov smisel za humor in jih malo potegnila za nos. Vsem je v oči še posebej padel kostum Borata. Se spomnite kdo ga je nosil? 

S svojimi šalami so v začetku tekmovanja morali nasmejati svoje sotekmovalce in tudi gledalce šova. Nihče pa ni pričakoval takšnega vica. Bor Zagoričnik, član Coolfotrovega CF-teama, je tekmovalce spravil v smeh kar z glasnim prdcem. Noro!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Če vs zanima kko sm tko nasmejou tekmovalce @joonglaa starshowa, kliknite na moj bio😂😂😂

A post shared by Bor | CNYK 🎵 (@borzagoricnik) on

Kar hitro se je med našimi kandidati pokazala tekmovalnost. Dva sta si kar malo skočila v lase. Luka je brez zadržka priznal, da izmed vseh tekmovalcev ne mara Kaye, kar je pospremil še z iztegnjenim sredincem. Kaya je priznala, da ji je Luka zaradi svoje predrznosti resna konkurenca. A je dodala, da je tudi sama zelo tekmovalna in se mu ne bo kar tako dala. Hudomušno je prilepila še pomežik.

 | Avtor: joonglaa joonglaa
Magazin V novem slovenskem šovu že padajo nizki udarci!

Nizki udarci pa se niso končali tam. Tekmovalci so se "spravili" drug na drugega v svojem rap videospotu, v katerem se niso zadrževali s težkimi besedami na račun članov nasportnih ekip. 

Kljub vsem "dissom" pa tekmovalci pravijo, da so se med šovom povezali v malo družino. Dober mesec smo to družinico spremljali na poti do slave. Kmalu pa se bomo morali od njih posloviti. V nedeljo bomo na zaključnem dogodku bomo skupaj z mentorji, vsemi izpadlimi tekmovalci in drugimi slavnimi Slovenci in Slovenkami razglasili zmagovalca šova Joonglaa Star. 

V NEDELJO PRIHAJA NAJVEČJI DOGODEK LETA! NE ZAMUDITE OB 19:00 NA YOUTUBE KANALU JOONGLAA!

Komentarjev 1
  • Avatar pantani
    pantani 10:41 23.september 2020.

    Z eno besedo kretenizem in kakšna slava jih čaka in zakaj so označeni kot "zvezdniki"?!!! A novinarji sploh veste kaj pomeni ZVEZDNIK?!!! Zvezdnik je tip človeka, ki je nekaj naredil iz sebe in ga pozna skoraj cel svet!!!