Znani Slovenec marca rekel, da si želi otroka, želja se mu je izpolnila

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Čestitke!
Oglej si celoten članek

Nekdanji Masterchef tekmovalec, ki je igral tudi v seriji Truplo in Da, draga, da, dragi, širni Sloveniji pa se je prvič predstavil v šovu Big Brother, Tibor Baiee je nad ljubeznijo že povsem obupal, ko ga je zadelo nepričakovano. Tibor je sicer predani očka hčerki Noemi, ki jo ima z nekdanjo partnerko, s katero sta se spoznala ravno v šovu Big Brother, in po več neuspelih zvezah, se je sprijaznil, da mu je ljubezen do hčerke dovolj. Predlani pa je na prijateljevi poroki spoznal simpatično Korošico Nežo. Njuno ljubezensko zgodbo si preberite TUKAJ.

"Dolgo časa ji nisem predstavil Noemi, saj sva se tudi z bivšo partnerko dogovorila, da ji bova predstavila le resne partnerje. A Neža se je z Noemi zelo lepo ujela in tudi meni vrnila željo po družini. Od nekdaj sem si želel dva otroka in če bo priložnost, si bova to tudi izpolnila," je marca za Žurnal24 med drugim povedal Tibor. Želja se mu je hitro izpolnila, saj je v teh dneh na družbenih omrežjih sporočil veselo novico: "Danes moja ljubezen Neža Lipavc praznuje rojstni dan in konec oktobra bo/bova dobila najlepše darilo. #prvicmami #drugicfotr," je ob fotografiji sporočil TIbor.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.