Magazin > VIP
35408 ogledov

Znani Slovenec marca rekel, da si želi otroka, želja se mu je izpolnila

Aksel Lund Svindal ultrazvok dojenček Instagram
Čestitke!

Nekdanji Masterchef tekmovalec, ki je igral tudi v seriji Truplo in Da, draga, da, dragi, širni Sloveniji pa se je prvič predstavil v šovu Big Brother, Tibor Baiee je nad ljubeznijo že povsem obupal, ko ga je zadelo nepričakovano. Tibor je sicer predani očka hčerki Noemi, ki jo ima z nekdanjo partnerko, s katero sta se spoznala ravno v šovu Big Brother, in po več neuspelih zvezah, se je sprijaznil, da mu je ljubezen do hčerke dovolj. Predlani pa je na prijateljevi poroki spoznal simpatično Korošico Nežo. Njuno ljubezensko zgodbo si preberite TUKAJ.

"Dolgo časa ji nisem predstavil Noemi, saj sva se tudi z bivšo partnerko dogovorila, da ji bova predstavila le resne partnerje. A Neža se je z Noemi zelo lepo ujela in tudi meni vrnila željo po družini. Od nekdaj sem si želel dva otroka in če bo priložnost, si bova to tudi izpolnila," je marca za Žurnal24 med drugim povedal Tibor. Želja se mu je hitro izpolnila, saj je v teh dneh na družbenih omrežjih sporočil veselo novico: "Danes moja ljubezen Neža Lipavc praznuje rojstni dan in konec oktobra bo/bova dobila najlepše darilo. #prvicmami #drugicfotr," je ob fotografiji sporočil TIbor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tibor Baiee (@tiborbaiee)

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice